Persoonlijk advies over huishoudelijke hulp?

085 051 1111
Menu

Bereken eenvoudig wat je gaat verdienen bij Alphatrots

Shape

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een nummer in van 0 tot 40.
Hidden

Hidden

Hidden

Bij het aantal declarabele uren per jaar, gaan we uit van 48 weken per jaar dat je daadwerkelijk gaat werken i.v.m. ziekte en vakanties.
Hidden

Werk je nog voor andere opdrachtgevers? Vul hier dan de verwachte inkomsten voor dit jaar in.
Hidden

Alle kosten die je maakt voor je ondernemerschap, zoals je aansprakelijkheidsverzekering, reiskosten, een administratietool of je inschrijving bij de kvk, mag je optellen en hier invullen.
Hidden

Hidden

Wil je "sparen" voor onverwachte dingen door een reserves of buffer op te bouwen? Vul hier dan in wat je op jaarbasis opzij wilt zetten.
Hidden

De mkb-winstvrijstelling is een wettelijk vastgelegde aftrekpost op de winst van jouw onderneming. Deze vrijstelling is van toepassing op alle ondernemers voor de inkomstenbelasting die winst maken uit hun onderneming, ongeacht het aantal uur dat je in de zaak stopt. Geef je je inkomsten op als "Winst uit onderneming? Dan kun je dit op ja zetten. Geef je je inkomsten op als "inkomsten uit overig werk", dan zet je dit op nee.
Hidden

Hidden

Hidden

Hidden

Hidden


Zo werkt onze berekening

In deze simpele berekening wordt er een schatting gemaakt van het uurtarief wat je overhoudt na aftrek van je inkomstenbelasting. Bij deze simpele berekening wordt geen rekening gehouden met kosten die je nog kunt aftrekken, eventuele andere inkomens of andere factoren. Maar het geeft een goed beeld bij wat je ongeveer overhoudt van de € 23,- die we jou uitbetalen.

Toelichting op reservering

Op basis van het uurtarief wat overblijft, weet je nu wat handig is om te reserveren. Op deze manier kom je niet voor nare verrassingen te staan bij je inkomstenbelasting. Wil je precies weten wat je gaat overhouden? Maak dan gebruik van onze uitgebreide berekening.

 

Het bedrag wat je jaarlijks moet afdragen aan de belastingdienst is afhankelijk van veel factoren. In deze uitgebreide berekening nemen we al die factoren mee en kun je dus precies zien wat je overhoudt en dus moet reserveren op jaarbasis.

Je vaste uurtarief bij Alphatrots


Zo werkt onze berekening

In deze uitgebreide berekening wordt precies weergegeven hoeveel je moet afdragen aan de belastingdienst (verschuldigde inkomstenbelasting en de inkomensafhankelijke bijdrage Zvw) en hoeveel je onderaan de streep overhoudt. We gaan er hierbij vanuit dat je gemiddeld 48 weken per jaar zult gaan werken. We maken gebruik van de berekening van https://www.berekenhet.nl/, waardoor de berekening altijd voldoet aan de laatste regels van de belastingdienst. Er kunnen geen rechten aan deze berekening worden ontleend.

Toelichting op het besteedbare jaarinkomen

Je kunt nu zien, hoeveel je op basis van de door jou ingevoerde waardes, zult overhouden onderaan de streep. Deel je dit bedrag door het aantal uren dat je gaat werken per jaar, dan weet je welk uurtarief je netto ontvangt. Het is dus aan te raden iedere maand het verschil opzij te zetten, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan tijdens de jaarlijkse belastingaangifte. Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op en dan helpen we je graag.