Persoonlijk advies over huishoudelijke hulp?

085 051 1111
Menu

E-learning programma: "'t Is Hier Schoon Genoeg"

 • Volg het programma in je eigen tempo
 • Digitaal en fysiek lesmateriaal
 • Certificaat na afronding van het programma
 • Betaal slechts €50,-, wij betalen de rest
 • Startdatum 7 maart, geef je op voor 21 februari

Shape

’t Is Hier Schoon Genoeg

Veel zorg voor mensen met dementie speelt zich achter de voordeur af. Daarom zijn huishoudelijke hulpen vaak de laatste reddingsboei waar mensen met dementie zich aan vastklampen. Om deze groep mensen beter te begrijpen is er nu de e-learning: ‘t Is hier schoon genoeg. Het programma bestaat uit 4 modules waarbij je met behulp van filmpjes en voorbeelden uit de praktijk, ingaat op ingewikkelde kwesties waar je als hulp tegenaan kunt lopen.

Geen loodzware kost

De e-learning is geen loodzware kost, maar een programma met praktijkervaringen, mooie documentaires en een gezonde dosis humor. Het helpt je om meer herkenning te krijgen op de signalen van dementie en hierdoor leer je beter omgaan met het veranderende gedrag van de persoon die je meende zo goed te kennen.

Vorm en opzet van de cursus

Het programma is zo gemaakt dat iedereen thuis en in zijn/haar eigen tempo de lessen kan volgen. Er wordt met 4 modules gewerkt. Per module heb je 4 weken de tijd om deze af te ronden en sluit je af met een toets. Bijzonder aan dit programma is dat dementie vanuit alle mogelijke invalshoeken wordt belicht. Het beeldmateriaal laat het echte leven zien, dat maakt het veelal een herkenbare ervaring. De modules bestaan uit korte lezingen, interviews met mensen met dementie, verzorgenden, behandelaars en managers uit diverse thuiszorgorganisaties, waaronder Alphatrots. Bovendien komen familieleden, vrijwilligers en overige professionals aan het woord. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt iedere deelnemer een certificaat.

Inhoud van het programma

 • Toegang tot de digitale leeromgeving met al het lesmateriaal
 • Instaptoets
 • Vier verschillende modules, waaronder:
  – Dementie: wat is dat
  – Het leven veranderd
  – Partners die mantelzorgen
  – Lief en leed
 • Na elke module een afsluitende toets
 • Uitstap toets
 • Je ontvangt 2 fysieke boeken: Dagelijks leven met dementie & Het demente brein
 • Certificaat na volledige afronding van het programma.
 

Geef je voor 21 februari 2023 op voor het e-learning programma “’t Is Hier Schoon Genoeg” met startdatum: 7 maart, door het onderstaande formulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Meld je aan voor het e-learning programma

De kosten van de cursus zijn € 225,-. Wij zijn ervan overtuigd dat je door deelname aan dit programma je vak als huishoudelijke hulp nog meer inhoud kunt geven, en daarom betaal je slechts € 50, en betalen wij de rest. Deze kosten zijn af te trekken als zakelijke post. Belangrijk: als je de cursus niet afmaakt en dus niet alle modules doorloopt, dan zullen we alsnog de volledige kosten in rekening brengen. Na aanmelding ontvang je aanvullende informatie over de start van het programma.

Bovenstaand aanbod geldt alleen voor mensen die via Alphatrots werken.

Naam*Toestemming*

Bij aanmelding ga je automatische akkoord dat we je naam, geboortedatum en e-mail doorgeven aan het opleidingsinstituut “Dementie achter de voordeur” (dit wordt gebruikt om jouw profiel & digitale leeromgeving klaar te zetten).
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Meld je nu aan voor slechts € 50,-