Even voorstellen: het bemiddelingsteam

Auteur: Alphatrots redactie
Gepubliceerd:
Categorieën: Algemeen
Ongeveer 4 minuten lezen

Jullie hebben regelmatig contact met de mensen van het bemiddelingsteam, hoog tijd dus om ze eens even voor te stellen!

Nicky

Image
Nicky Ik zal mezelf even voorstellen. De meeste van jullie heb ik telefonisch of per mail al een aantal keer gesproken. Mijn naam is Nicky Röfekamp, ik ben 26 jaar oud en woonachtig in Sneek met mijn 2 kinderen, vriend en 2 katten. Ik werk sinds juni 2018 bij Alphatrots en ik heb het ontzettend naar mijn zin. We zijn druk bezig met het uitbreiden van ons team. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om mijn creativiteit te uiten in het naaien van kinderkleding voor mijn dochter, maar ik loop ook graag hard en sport graag. Ik hoop dat jullie het leuk vinden dat jullie nu een beeld bij de telefoonstem hebben.

Jorien

Image
Mijn naam is Jorien van den Brink, ik ben 30 jaar en ik woon sinds 1,5 jaar in Dokkum samen met mijn vriend. Ik kom oorspronkelijk uit Twente, wat jullie misschien wel aan een accentje gehoord hebben! Sinds november 2020 ben ik werkzaam bij Alphatrots in de bemiddeling, waar ik velen van jullie al wel gesproken heb. In mijn vrije tijd volg ik een opleiding tot leefstijl- en vitaliteitscoach en doe ik aan yoga en zwemmen. Ik heb het ontzettend naar mijn zin in dit gezellige team dat steeds groter wordt. We spreken elkaar vast snel!

Samantha

Image
Hoi allemaal, ik zal mezelf ook even voorstellen, mijn naam is Samantha Konst en ik ben 22 jaar. Sinds april ben ik werkzaam bij Alphatrots en ik heb het erg naar mijn zin. We hebben een leuk team met zijn allen en het geeft mij een voldaan gevoel om cliënten en hulpen te helpen. Mijn grote passie is paardrijden, hiermee ben ik fanatiek wedstrijd ruiter in de dressuursport met mijn paard Fuego.

Dorian

Image
Hoi allen, ik ben Dorian Folmer. Vanaf begin april ben ik twee dagen per week werkzaam bij Alphatrots op de afdeling bemiddelingen, wellicht hebben sommigen van jullie mij al aan de telefoon gehad. Daarnaast ga ik voor Alphatrots ook bezig met marketingactiviteiten. Naast deze baan studeer ik ook nog, ik zit nu in het derde studiejaar van de opleiding commerciële economie. Ik zal jullie binnenkort vast nog telefonisch spreken!

Berber

Image
Hi, mijn naam is Berber. Vanaf mei ’21 mag ik het team van Alphatrots komen versterken. Ik kijk ontzettend uit naar deze leuke nieuwe uitdaging. Samen met mijn vriend woon ik in het kleine en gezellige dorp Wirdum. Wij hebben twee doerakken van katten; Hûn en Bauke. Ik ben gek op lezen, lekker eten, spiritualiteit, creatief bezig zijn en zingen. Ruim 4.5 jaar heb ik met plezier gewerkt als doktersassistente. Nu is voor mij het moment aangebroken om een nieuwe richting in te slaan. Ik hoop en verwacht een leuke tijd tegemoet te gaan. Tot snel op de werkvloer!
Over de auteur

Alphatrots redactie

Comments 1

  1. Hoi allemaal wat ontzettend leuk om jullie gezichten eens te zien, jullie zijn allemaal kanjers, bedankt voor jullie steun als we eens ff ons verhaal kwijt willen, vooral de affaire met de gemeente roerdalen heeft me diep geraakt, maar ik blijf trouw aan dit prachtige bedrijf ben nog altijd TROTS dat ik hiervoor mag en kan werken. Hartelijke groet Annemiek Wester.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *