Op zoek naar een betrouwbare huishoudelijke hulp

U heeft hulp in de huishouding nodig of u bent op zoek naar een hulp voor iemand anders. Wat de reden ook is, de huishoudelijke hulp moet er komen. De zoektocht begint. Alphatrots is al jaren landelijk actief op het gebied van het leveren van huishoudelijke hulp. Wij geloven dat huishoudelijke hulp een verademing dient te zijn en geen last. Voorop staat dat u een vaste, betrouwbare en betrokken hulp krijgt. Wij zorgen ervoor dat u zoveel mogelijk verplichtingen uit handen wordt genomen, maar stellen hierbij uw zelfstandigheid en individuele wensen centraal. U houdt de regie en u bepaalt! Waarom neemt u niet gewoon even contact op? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. En voordat u het weet, maakt u al kennis met uw nieuwe hulp.

Wij garanderen:


Altijd een vaste hulpWij geloven in de zogenoemde "gouden koppels" en garanderen altijd een vaste hulp.

Altijd eerst een kennismakingsgesprekWij brengen u in contact met hulpen, er vindt altijd een kennismaking plaats om een goede "klik" te garanderen.

Vervanging bij ziekte of vakantieAls uw hulp op vakantie gaat of onverhoopt ziek wordt, zorgen wij voor een vervangende hulp.
Geen administratieve rompslompWij zorgen voor alle betalingen en verzorgen ook de verantwoording naar de gemeente indien nodig.

U houdt de regieWij bemoeien ons niet met de afspraken tussen u en uw hulp. U houdt zelf de touwtjes in handen.

Goede zorg voor uw hulpWij strijden voor wettelijke naleving van de rechten en een eerlijke beloning van uw hulp.

Wat is er mogelijk in mijn gemeente?


Wat is er mogelijk in mijn gemeente?


Indicatie voor Huishoudelijke Hulp


In veel gemeenten bieden wij hulp aan mensen met een indicatie. Er is namelijk geld beschikbaar bij de gemeente en misschien heeft u daar ook recht op. Weet u dat niet zeker of wilt u weten wat de mogelijkheden in uw gemeente zijn? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan zoeken wij het voor u uit.
Neem contact op

Particuliere hulp via Alphatrots


Het is ook mogelijk om particuliere hulp in te zetten. Wij helpen u graag bij het vinden van een betrouwbare en betrokken hulp. Het traject is simpel en de overeenkomst eerlijk en transparant. Past dit bij u? Neem dan contact met ons op, we kijken dan samen naar de mogelijkheden.
Meer informatie

Overstappen met behoud van uw hulp


Ontvangt u nu al hulp, maar bent u ontevreden over uw aanbieder? Wij geloven dat een huishoudelijke hulp een verademing moet zijn. In de meeste gevallen kunt u gemakkelijk overstappen met behoud van uw huidige hulp. Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
Neem contact op

Vraag vrijblijvend meer informatie op

Naam*
Toestemming*