Particuliere huishoudelijke hulp

Bent u op zoek naar een betrouwbare huishoudelijke hulp en is er geen indicatie beschikbaar of is deze niet toereikend? Dan kunt u bij ons terecht voor particuliere huishoudelijke hulp. Het voordeel van het afnemen van hulp via ons is dat u zeker weet dat alles goed geregeld is voor u en uw hulp, maar dat u altijd zelf de regie houdt. U betaalt €16,75 per uur, waarvan €14,50 naar uw hulp gaat. Voor dit bedrag regelen wij een betrouwbare en vaste hulp, we zorgen voor een vervangende hulp bij ziekte of vakantie van uw hulp en we regelen de administratieve afhandeling. Het aantal uren per week kunt u natuurlijk zelf aangeven. Het traject is simpel, de overeenkomst eerlijk en transparant. Past dit bij u? Neem dan nu direct en vrijblijvend contact op met Alphatrots.

Wat doet Alphatrots voor mij?


BemiddelingWij brengen u in contact met alphahulpen en er vindt altijd een kennismakingsgesprek plaats. 

StandaardcontractDoor ons standaardcontract weet u zeker dat alle rechten en plichten van u en uw hulp goed zijn vastgelegd.

VerzekeringenAls uw hulp tijdens werktijd iets overkomt of iets kapotmaakt heeft Alphatrots heeft een verzekering geregeld voor als de schade niet door uw eigen WA verzekering wordt vergoed.
Vervanging tijdens ziekte en vakantieAls uw hulp met vakantie gaat of ziek wordt regelen wij vervangende hulp.

AdministratieWij zorgen er namens u voor dat de betalingen op tijd en correct plaatsvinden.

Goede zorg voor uw hulpWij strijden voor wettelijke naleving van de rechten en een eerlijke beloning van uw hulp. U betaalt €16,75 per uur, waarvan €14,50 naar uw hulp gaat.

Vraag vrijblijvend meer informatie op

Naam*
Toestemming*