Particuliere huishoudelijke hulp

Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp voor uzelf of iemand anders en is er geen indicatie beschikbaar of is de eigen bijdrage te hoog? Dan kunt u bij ons terecht voor particuliere huishoudelijke hulp. Het voordeel van het afnemen van particuliere hulp via onze organisatie is dat u zeker weet dat alles goed geregeld is voor u en uw hulp, maar dat u altijd zelf de regie houdt. Daarnaast is het voordeel van een "witte" hulp, dat de kosten onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar zijn bij de belastingdienst. U betaalt €16,75 per uur, waarvan €14,50 naar uw hulp gaat. Voor dit bedrag regelen wij een betrouwbare en vaste hulp, we zorgen voor een vervangende hulp bij ziekte of vakantie van uw hulp, we regelen de administratieve afhandeling, maar zorgen ook dat de wettelijke rechten van uw hulp worden nageleefd. Alphatrots houdt de kosten laag, zodat uw hulp ook de waardering krijgt die hij/zij verdient. Het aantal uren per week kunt u natuurlijk zelf aangeven. Het traject begint altijd met een kennismakingsgesprek. Heeft u al een hulp en wilt u samen overstappen naar ons? Ook dat is heel gemakkelijk. Het traject is simpel, de overeenkomst eerlijk en transparant. Past dit bij u? Neem dan nu direct contact op met Stichting Alphatrots.

Wat doet Alphatrots voor mij?


Bemiddeling Wij brengen u in contact met alphahulpen. Indien u dat wilt krijgt u meerdere hulpen ter kennismaking.

StandaardcontractDoor gebruik te maken van ons standaardcontract weet u zeker dat alle rechten en plichten van u en uw hulp goed zijn vastgelegd.

VerzekeringenAls uw hulp tijdens werktijd iets overkomt of iets kapotmaakt bent u zelf aansprakelijk. Stichting Alphatrots heeft een verzekering geregeld waar u een beroep op kunt doen als de schade niet door uw eigen WA verzekering wordt vergoed.
Vervanging tijdens ziekte en vakantieAls uw hulp met vakantie gaat of onverhoopt ziek wordt kunt u een beroep op ons doen voor het zoeken van een vervangende hulp.

AdministratieStichting Alphatrots zorgt er namens u voor dat de betalingen op tijd en correct plaatsvinden.

Goede zorg voor uw hulpWij strijden voor wettelijke naleving van de rechten en een eerlijke beloning van uw hulp. U betaalt €16,75 per uur, waarvan €14,50 naar uw hulp gaat.

Vraag vrijblijvend meer informatie op

Naam*
Toestemming*