Nieuwjaarsboodschap 2019

Auteur: Berend Raap
Gepubliceerd: 25 december 2018
Categorieën: Algemeen
Ongeveer 1 minuut lezen

Het is een veelbewogen jaar geweest. In Almere hebben we keihard moeten vechten voor de positie van onze hulpen en onze cliënten. Met gelukkig een goede afloop. Wij zijn enorm onder de indruk geraakt van het gevoel van saamhorigheid dat uit deze strijd naar boven kwam.

Het wordt in reclameleuzen zo makkelijk gezegd: “Bij ons staat de cliënt voorop!” […] bij Alphatrots is dat echt het geval omdat het wordt waargemaakt door alle hulpen die een persoonlijke band met de cliënten hebben.

Opvallend daarbij was dat hulpen vanuit het hele land mee dachten en hun steun betuigden in die strijd. De grote stroom berichten en kaarten aan ons adres geeft ons weer opnieuw de bevestiging dat we met zijn allen op een goede manier bezig zijn. Hulpverlenen zonder betutteling, hulp en cliënt zoeken samen wel uit wat goed is voor hen. Het wordt in reclameleuzen zo makkelijk gezegd: “Bij ons staat de cliënt voorop!” en ogenschijnlijk doet elke organisatie dat. Maar bij Alphatrots is dat echt het geval omdat het wordt waargemaakt door alle hulpen die een persoonlijke band met de cliënten hebben. Dat merken wij dagelijks uit onze contacten met onze hulpen en cliënten over telefoon en email.

Bedankt!

We zijn er ongelooflijk trots op dat wij met zijn allen zo’n organisatie hebben kunnen opbouwen waar de kreet “omdat het om mensen gaat” echt iets betekent. Wij willen iedereen bedanken voor de enorme inzet en wensen jullie allemaal fijne kerstdagen en een zeer voorspoedig 2019.

 

Over de auteur

Berend Raap

Google+

Berend Raap zet zich al meer dan 10 jaar actief in voor de belangen van huishoudelijke hulpen en haar cliënten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *