Over Alphatrots

Alphatrots is al jaren landelijk actief op het gebied van het leveren van huishoudelijke hulp. We vinden het belangrijk dat het geld bedoeld voor de zorg ook daadwerkelijk aan zorg wordt besteed. Daarom houden wij de kosten laag en krijgen de hulpen eindelijk eens de waardering die ze verdienen. 


Alphatrots is de enige belangenbehartiger voor zelfstandige huishoudelijke hulpen in Nederland. Wij geloven in de zogenoemde “gouden koppels” en garanderen dan ook een vaste hulp voor iedere cliënt en ieder traject wordt afgetrapt met een kennismakingsgesprek. Daarnaast zorgen wij altijd voor vervanging in geval van ziekte of vakantie en nemen wij zowel de hulpen als cliënten zoveel mogelijk administratieve rompslomp uit handen.


Tot slot staat het team van Alphatrots altijd klaar om antwoord te geven op alle mogelijke vragen. Weten wij het niet? Dan zoeken we het voor u uit. Kortom: bent u op zoek naar hulp of aan de slag als huishoudelijke hulp? Dan bent u hier aan het juist adres.

Wie heb je aan de telefoon


Alphatrots is landelijk actief, maar ons kantoor is gevestigd in Sneek, Friesland. Vanuit daar werken wij dagelijks aan het invullen van bemiddelingen, het beantwoorden van vragen van hulpen en cliënten, het onderhouden van contact met gemeenten, het verbeteren van onze IT systemen en veel meer!
Image
Nicky
Image
Jorien
Image
Samantha
Image
Dorian
Image
Doete
Image

Doete

Kantoor manager

Image

Foeke Jan

Bemiddeling

Image

Nicky

Bemiddeling

Image

Karin

Directie

Image

Berend

Directie