Stap 1 van 5

Reageer via onze website

Ben jij klaar om aan de slag te gaan als huishoudelijke hulp op z'n Alphatrots? Vul dan eerst het formulier in door hieronder te klikken op "reageer nu". Je ontvangt dan snel meer informatie en gaat door naar de volgende stap!

Icon
Stap 2 van 5

Ontvang het ZZP Starterspakket

Je eerste stap richting zelfstandigheid! Je ontvangt van ons een handleiding waarin alle informatie over het ZZP-schap en het werken via Alphatrots staat omschreven. Daarnaast zal iemand van onze werving & selectie afdeling contact met je opnemen om alles door te spreken.

Icon
Stap 3 van 5

Kies je eigen vaste cliënten

Na de selectieprocedure krijg je een persoonlijke profielpagina. Hier kies je zelf je eigen vaste klanten door te reageren op adressen die bij jou passen. Je bepaalt zelf het aantal uren per week, welke dagen je wilt werken en bij wie.

Icon
Stap 4 van 5

Kennismakingsgesprek

Wij vinden het heel erg belangrijk dat jij en je cliënt een gouden koppel gaan vormen. Daarom ga je altijd eerst kennismaken met een potentiële nieuwe cliënt, zodat jullie kunnen kijken of er een wederzijdse klik is en samen afspraken kunnen maken over de werkzaamheden.

Icon
Stap 5 van 5

Aan de slag!

Voor je het weet kun je aan de slag en help je mensen om langer thuis te blijven wonen. Wij staan vanaf het begin altijd voor je klaar. Vanzelfsprekend helpen we je vragen van en over cliënten te beantwoorden. Je kunt altijd bij ons terecht.

Icon