Werken als ZZP'er

Alphatrots is landelijke aanbieder van het leveren van huishoudelijke hulp voor mensen met een indicatie. Bij ons kun je aan de slag als ZZP'er, lekker veel vrijheid en zelfstandig. Als ZZP'er kun je namelijk jouw eigen werkindeling en planning bepalen, je kiest zelf waar en wanneer je werkt en daarnaast bieden wij ZZP'ers een uurtarief van €20,00, dus reken maar uit! Alphatrots ondersteunt je tijdens het hele overgangsproces en helpt je bij alle mogelijke vragen. Meer weten over de mogelijkheden in jouw gemeente? Meld je aan en ontvang aanvullende informatie of vraag geheel vrijblijvend meer informatie op via onderstaande contactformulier.


De voordelen van werken als Zelfstandige Huishoudelijke Hulp


Vaste cliëntenWij geloven in "Gouden Koppels", je werkt dus voor vaste cliënten en er vindt altijd een kennismaking plaats.

Vervanging bij ziekte en vakantieIndien gewenst, ondersteunen wij jou bij het regelen van vervanging als jij ziekt bent of op vakantie gaat.

Uurtarief van €20,00Krijg de waardering die je verdient. Wij bieden een goed  uurtarief wat past bij het werk dat je doet. 
Administratieve ondersteuningVia ons kun je profiteren van ledenvoordeel bij aansluiting "ZZP Nederland" 

Groot werkveldJe kunt aan de slag voor diverse opdrachtgevers, waardoor je werkveld veel groter wordt.

Eigen planningAls ZZP'er bepaal je je eigen werkindeling en planning. Kortom: alles goed geregeld en toch geheel zelfstandig.

Wat is er mogelijk in mijn gemeente?


Wat is er mogelijk in mijn gemeente?


Vraag vrijblijvend meer informatie op

Naam*
Toestemming*