Werken als Huishoudelijke Hulp

Mensen moeten steeds langer thuis blijven wonen en hebben daarom vaker hulp in de huishouding nodig. Een dankbaar beroep en veel meer dan poetsen alleen! Wij van Alphatrots komen al jaren op voor de rechten van huishoudelijke hulpen, met als missie om zowel hulpen als cliënten de ondersteuning te bieden die ze ergens anders vaak missen. Bij ons ga je aan de slag als zelfstandige huishoudelijke hulp, bepaal je je eigen planning, werk je voor vaste cliënten en krijg je goed betaald. Wel kun je altijd bij ons terecht voor vragen en komen wij op voor jouw rechten. Klinkt goed? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Werken als ZZP'er


Bij Alphatrots kun je aan de slag als Zelfstandige huishoudelijke hulp. Als ZZP'er beheer je jouw eigen planning, werk je voor vaste cliënten en krijg je een vergoeding van minimaal €20,00 per uur. We helpen je om snel te starten en ondersteunen je met het regelwerk.


Meer informatie

Werken als Alphahulp


Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe hulpen door het hele land. Bij particuliere klanten kun je aan de slag als alphahulp. Je verdient dan €14,50 per uur en we bieden jou en je cliënten alle ondersteuning die nodig is. Lees snel verder of meld je vrijblijvend aan. 


Meer informatie

Wat is er mogelijk in mijn gemeente?


Wat is er mogelijk in mijn gemeente?


Waarom kiezen voor Alphatrots?


Werken bij Alphatrots biedt erg veel voordelen. Je bepaalt zelf hoeveel uren je wilt werken, krijgt vaste cliënten, bent geheel zelfstandig maar wij regelen verder alles! Wil je meer weten? Meld je dan vrijblijvend aan en ontvang meer informatie.
Meld je nu aan

Overstappen met cliënten


Ben je al werkzaam als huishoudelijke hulp en wil je overstappen? In veel gevallen kun je overstappen met je huidige cliënten, zonder dat zij hier hinder van ondervinden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
Meer informatie

"Mijn Alphatrots" omgeving


Als je jezelf hebt aanmeld bij Alphatrots krijg je toegang tot je persoonlijke Alphatrots pagina. Hierop kun je zien welke bemiddelingen er in jouw omgeving beschikbaar zijn, reageren op nieuwe adressen, je urenregistratie bijhouden en meer!
Ga naar Mijn Alphatrots

Onze ZZP'ers over Alphatrots


Daniël Ivens: huishoudelijke hulp bij Alphatrots sinds 2013 – werkt gemiddeld 23 uur per week:
'Het telt zwaar voor me dat ik zelf kan kiezen waar ik heen ga. In het begin was het wel spannend, maar ik heb nu al 6 jaar een stabiel inkomen dankzij jullie. Dat vind ik geweldig.'
Erna Mijnheer: huishoudelijke hulp bij Alphatrots sinds 2010 – werkt gemiddeld 7,5 uur per week:

'Op zich is er voor mij eigenlijk weinig veranderd, het werk blijft hetzelfde en wat je moet regelen is minimaal.
Ik zou nooit weer terug in loondienst willen.'

Johanna Simons: huishoudelijke hulp via Alphatrots sinds 2019 – werkt gemiddeld 32 uur per week:

'Jullie website zit goed in elkaar en alles wat ik nodig heb als ZZP’er, dat is er.'

Willemien Berns: huishoudelijke hulp bij Alphatrots sinds 2015 – werkt gemiddeld 15 uur per week:

'De vrijheid die ik nu heb is een kostbaar goed, hierdoor kan ik het werken heel goed combineren met mijn kinderen.'